GOOGLE

GOOGLE OCEAN

Google Ocean va fi viitoru-l google earth. Google Ocean este un nou program care va fi scos de cei de la google si destinat special pentru vizionarea oceanelor in 3d direct de acasa. Suna bine?

Oare ne putem baga si sub apa sa vedem cum e?
Oare vom putea vedea si turistii de la Mamaia?

Pentru raspunsurile la toate intrebarile aceastea mai avem de asteptat .

Noile caracteristici ale Google au fost dezvoltate in stransa colaborare cu oceanograful Sylvia Earle si un consiliu de consultanta format din 25 de oameni de stiinta si experti in studierea oceanelor. „Pentru prima data, oricine, de la copii curiosi si pana la cercetatori seriosi, poate vedea intreaga lume cu alti ochi”, a declarat Sylvia Earle.
Google Ocean este similar celorlalte aplicatii cartografice online 3D, completand seria de platforme Google Earth si Google Sky.



GOOGLE EARTH

Google Earth este un program de vizualizare din satelit a pămîntului, o adevărată harta virtuală în 3d.
Combină fotografii din satelit, hărţi şi motorul de căutare google reuşind în acest fel să redea o imagine în 3D a Pământului.
Earth poate fi considerat şi un foarte bun ghid turistic, cu ajutorul acestui program îţi poţi programa traseele ce vrei sa le străbaţi, să faci o hartă proprie şi să o scoţi la imprimanta.
În plus poţi vizita virtual şi să te bucuri de toate frumuseţile planetei pentru că programul dispune şi de o bilbiotecă imensă de fotografii din toate ţările şi oraşele de pe glob.



GOOGLE SKY

Google Sky ofera imagini pentru a "naviga" in spatiu."Internautii "pot vedea si "naviga" printre 100 de milioane de stele si 200 de milioane de galaxii, indica Google, datorita imaginilor de inalta rezolutie furnizate de telescopu spatial HUBBLE, care sunt insotite de informatii astronomice si de harti ale constelatiilor.

1 comentarii:

Victor spunea...

Toate astea sunt incorporate in Google Earth v. 5.0 disponibil si in limba romana , in varianta free !Il am instalat de o saptamana , chiar doua, si e super. Ce nu imi place, e faptul ca, unele din imagini sunt cam vechi (am vazut si din 2003).

Trimiteți un comentariu