YETI, OMUL ZAPEZILOR




Yeti, Omul Zapezilor, un mit o legenda sau realitate !!!


O echipa de specialisti din China ,au analizat doua monstre de par descoperite an N-V Indiei.

"Cele doua fire de par reprezinta dovada clara ca o primata uriasa, posibil acel Yeti din povestirile localnicilor, a existat si, probabil mai exista, in Asia. Probabil datorita zonei greu accesibile, misteriosul animal a reusit sa stea departe de privirile oamenilor”, a declarat Ian Redmond, seful echipei de cercetatori niponi.
Aceste fire de par care au fost analizate cu circa cinci ani an urma, dovedesc clar ca ele apartin
unei primate care a reusit sa adapteze la un climat extrem de rece la o altitudine de 4.800 de metri , cum este cel din muntii Himalaya.

O alta echipa de cercetatori japonezi, a afirmat ca au gasit an vestu-l Nepalului ,urme care ar apartine legendarului Yeti.
“Am văzut trei urme de picioare care semănau cu cele ale unor fiinţe umane, dar care ereau cu mult mai mari”, Kuniaki Yagihara unul dintre membrii, grupului Yeti Project Japan.
Cu toate acestea alpinistii dotati cu tot felul de aparate video ,foto si telescoape, nu au reusit pe parcursul a trei saptamani sa vada nici macar o silueta a faimosului Yeti.

An anul 2007 ,o echipa armericana de televiziune ,a tranversat pantele dintre Tibet si Nepal, anuntand mai apoi ca ar fi gasit urme clare care nu ar putea sa apartina unui om.
"Noi suntem convinşi că există. Datorită urmelor găsite şi a poveştilor relatate de localnici, suntem siguri că Yeti nu e doar o ficţiune", a declarat unul dintre membrii echipei.

Yeti omul zapezilor, o creatura pe jumatae om pe jumatate maimuta, a anfacarat spiritele si imaginatia multor aventurieri.

Multi s-au laudat ca l-ar fi vasut pe omul zapezilor, ansa nimeni nu a venit cu dovezi si probe clare despre existenta lui..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu