BAZA EXTRATERESTRA AN SIBERIA !!!


In 1989 a fost efectuat in Siberia un foraj profund de 16 km sub directia oamenilor de stiinta sovietici si straini.Scopul era de a gasi un mijloc de a fi avertizati contra unui seism.Cercetatorii doreau sa plaseze un microfon special legat la un magnetofon de la suprafata.
Ei sperau sa poata astfel inregistra zgomotul produs de inceputul unei deplasari continentale si de a preveni sosirea unui cutremur de pamant.
Ajunsa la 16 km adancime, coloana de foraj a inceput sa se invarta la viteza maxima, semn ca se invartea in vid.Temperatura indicata era 110 °C. Imediat ce a fost ridicata coloana de foraj, din tub a iesit un nor gazos.

Atunci, sub ochii inmarmuriti ai tehnicienilor , a iesit o creatura monstruoasa cu colti care a inceput sa urle salbatic inainte de a disparea.
Dupa ce si-au revenit, oamenii de stiinta si-au coborat microfonul in profunzimile pamantului.In locul zgomotului placilor litosferice care s-ar fi deplasat, a fost auzita o voce urland de durere.S-a crezut ca a avut loc o defectiune, insa totul functiona normal.

Nu una, ci milioane de voci umane au fost inregistrate.

Ce se afla acolo?

Un lagar secret?

O baza extraterestra?



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu